Søg
Close this search box.
GangArt – Kreativt kontorfællesskab på Nørrebro

Om GangArt

Når du går ind ad døren under regnbuen på Nørrebrogade 5c, træder du ind i et helt særligt univers. På anden sal finder du 280 solfyldte kvadratmeter, hvor det kreative kontorfællesskab GangArt har holdt til i over 30 år.

Vi er en bred flok: Grafiske designere, journalister, oversættere, webudviklere, retorikere, forfattere og en møbelhandler. Selv om vi er 16 forskellige enmandsvirksomheder, er vi i høj grad også kollegaer. Vi arbejder sammen, sparrer, idéudvikler og giver hinanden feedback.

Er du på udkig efter en både professionel og kreativ rådgivning og arbejds­indsats, i forhold til alt fra websites og sociale medier, trykte og online magasiner, foldere og nyhedsbreve, tegnefilm og spil, bøger eller kon­cepter og kampagner, så findes kompetencerne her.

Eller hvis du søger en kontorplads, er du også velkommen til at kontakte os. GangArt er et forpligtende fællesskab, hvor vi er sammen om at drive kontoret og tage os af alle de praktiske ting. Vi deler også alt det sjove – spiser frokost sammen (i vores skønne gårdhave, når vejret tillader det), holder fredagsbar, sommerfest og julefrokost og arrangerer løbende sang­aftener, vandreture og fælles morgenmad.